010 - 511 25 21 info.cbspjf@spectrum-spco.nl

Dan kunnen peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar iedere woensdagochtend naar de peutergym bij CBS Prins Johan Friso. Ze kunnen dan, samen met hun ouders, een uur lang lekker klimmen en klauteren onder leiding van Juf Veerle.

Peuters hebben veel behoefte aan bewegen. In het speellokaal van de school staat iedere week van 9.00 tot 10.00 uur van alles klaar om de peuters lekker te laten spelen, klimmen en klauteren. Maar we hebben wisselend ook andere dingen in petto zoals een ‘blote voetenpad’ door het speellokaal, een hoekje waar kinderen met duplo kunnen spelen, lekker kliederen bij een water-/zandtafel en een activiteit met ballonnen. Zo kunnen de peuters gelijk ook een beetje kennismaken met activiteiten die ze later ook zullen doen op de basisschool.

We hopen veel peuters te mogen ontvangen samen met papa, mama, opa of oma. Opgeven kan wekelijks per mail naar vadevries@spectrum-spco.nl. Ook peuters van gezinnen die niet aan onze school zijn verbonden zijn natuurlijk welkom. Bij de aanmelding graag de naam en leeftijd van het kind vermelden. Vanaf 3 aanmeldingen zal de peutergym doorgaan.