"Het kind in de schijnwerper"
"Het kind in de schijnwerper"
Groep 6C
Hallo allemaal!
Welkom op de pagina van groep 6C van locatie Hoge Land.  
Via deze pagina kunt u op de hoogte blijven van onze belevenissen. 
Groetjes juf Natascha en de kinderen van 6C. 

Kerst
Woensdagochtend 13 december ging de hele school kerstknutselen. In elke klas werd een ander knutselwerkje gemaakt. Wat was een gezellige en creatieve ochtend! De kerstviering was dit jaar in de klas. Samen met de andere kinderen van groep 6 hebben we geluisterd naar het kerstverhaal, liedjes gezongen en gebeden. 's Avonds hadden we het kerstdiner waarbij we heerlijk hebben gegeten van al het lekkers dat was meegenomen. Fijn dat er ouders waren die ons kwamen bedienen! Afsluitend hebben we liedjes gezongen op het plein bij het hoofdgebouw onder leiding van muzikale vereniging Helicon. 
 

Sinterklaas
Tijdens de Sinterklaas periode staan er een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo mochten de kinderen hun schoen zetten op school, hebben wij kruidnootjes gemaakt, pietengym en natuurlijk lootjes getrokken. Wat zagen de surprises er cool uit zeg! Daar had iedereen goed zijn best op gedaan! 
 

Kinderboekenweek 2017
Tijdens de kinderboekenweek zijn er verschillende moeders en oud leerlingen van juf Natascha komen voorlezen in de klas. De kinderen hebben genoten van de leuke en spannende verhalen die we hebben gehoord. Bedankt allemaal!
 

Inloopmoment 1
Tijdens de eerste inloop voor ouders hebben de kinderen in groepjes verschillende onderdelen gepresenteerd. Zo was er een groepje kinderen die vertelde over de kanjertraining, de tablets, weektaak, Engels en de zaakvakken. Elk groepje had daarbij een poster gemaakt met informatie voor de ouders.

Een kijkje binnen
Ga naar het albumoverzicht