"Het kind in de schijnwerper"
"Het kind in de schijnwerper"
Groep 4A
Welkom op de pagina van groep 4a

Kinderboeken week
Tijdens de kinderboeken week lezen we natuurlijk extra veel! Ook leren we veel over schrijvers (hoe schrijven ze en hoe bedenken ze een verhaal) Wie maakt de tekeningen en wat voor boeken zijn er allemaal. 
Wat ook leuk is..... er komen veel ouders voorlezen in de klas! Heel erg bedankt hiervoor. We hebben er van genoten!

 
  
Thee drinken in de klas
Wat gezellig. Dinsdag 10 oktober hebben we met elkaar thee gedronken. De juf las een grappig verhaal voor en de kinderen genoten van een kopje thee met een kaakje! Heel gezellig!

 
  
Startdienst
Dit schooljaar zijn we gestart in de kerk. Samen hebben we het gehad over helpen, behulpzaam zijn en vrienden. Zonder vrienden is het niet fijn. Ook is het niet fijn als niemand jou helpt. We hebben ook een mooi lied geleerd. "Ik vind het fijn om jou te helpen". Dit lied kunt u vinden op: https://www.youtube.com/watch?v=pRnbLilChLw.
Thieme, Fé en Sanne hebben een gedicht voorgelezen: "hé wil jij mijn vriendje zijn". Dit hebben zij keurig voorgelezen! Hieronder een aantal foto's van de startdienst.
 
 

Juf Tessa op bezoek
Woensdag 6 september kwam juf Tessa langs met de kleine Davy. Wat een feestje en wat was die kleine Davy klein! Leuk dat de juf even langs kwam! 

 
 
Gymmen
 
Natuurlijk gaan wij ook naar de gymzaal. Iedere dinsdag en vrijdag gymmen wij in de sporthal. Één keer per week geeft meester Mitch de gymles. Heel erg leuk. Iedere week staat er weer iets anders voor de kinderen klaar. 
Hieronder een paar foto's.

 
 
Kanjer

Een complimentje, samen spelen, eerlijk zijn ... alles heeft te maken met een leuke en gezellige groep zijn. Maar dit jaar zijn we ook gestart met de Kanjer-training. Hier heeft u natuurlijk al alles over kunnen lezen en horen. 
In de klas hebben we al een aantal spellen gedaan met de petten. Zo kwam de juf binnen met een rode pet op en probeerde ze iedereen aan het lachen te krijgen. Het moeilijke was voor de kinderen om haar juist niet haar zin te geven. Of zoals de kinderen leerde: haar geen benzine te geven.  Een leuk lied wat wij vaak zingen in de klas 'compliment'.: https://www.youtube.com/watch?v=CHXaeH_NWbA
Hieronder een paar foto's van de kinderen die het zelf mochten proberen. Degene tegenover je aan het lachen te maken... Moeilijk hoor... om dan niet te lachen!

 

 
Een kijkje binnen
Ga naar het albumoverzicht