Groep 2B

April
Naar aanleiding van het thema de boerderij zijn we met z'n allen naar de avonturen-boerderij Molenwaard geweest.
Dit was een enorm succes. De kinderen hebben zeer genoten. Er was dan ook van alles te zien en te doen.
Voor een impressie klik hier.

Maart
Op vrijdag 23 maart zijn we naar de geitenboerderij 't Geertje geweest.
We hebben daar genoten van alle jonge dieren. Het geven van een flesje melk aan de jonge geitjes is altijd leuk.
Voor het bekijken van de foto's klik hier.

Februari
N.a.v. het thema sprookjes mochten de kinderen verkleed op school komen.

December
De kinderen genoten volop van de sneeuw die gevallen was. Voor de foto's klik hier.

November
De pietenochtend was een groot succes. De kinderen hebben genoten. Voor een indruk wat de kinderen allemaal hebben gedaan, klik hier.

De eerste foto's van de Sinterklaasactiviteiten, klik hier.

Een lekkere frisse herfstwandeling hebben we in het bos in Bergschenhoek gemaakt.
Voor leuke foto's klikt u hier.

Voorstelling

Met de groep hebben we een voorstelling bekeken over Haas en Vos. Het was  leuk en gezellig.
Een verteller en twee poppenspelers namen ons mee in het verhaal over feest vieren en verliefd zijn.
De kinderen hebben erg genoten.

Tijdens de Kinderboekenweek is er door een aantal oma's een prentenboek voorgelezen. Dit was er gezellig en de kinderen hebben van de verhalen genoten. Voor foto's klik hier.

Zomaar wat foto's op een doorsnee dag.

De eerste schoolweek.

Na de inloop spelen de kinderen nog rustig door aan de tafel. Een impressie...