Meld je nu aan voor Peutergym!

18-10-2022
Vanaf 2 november is er weer Peutergym op CBS Prins Johan Friso waar u zich wekelijks voor aan kunt melden! Iedereen is welkom!
Beste ouders, verzorgers,

Start Peutergym na de herfstvakantie
Na de herfstvakantie gaan we de peutergym weer oppakken. Vanaf 2 november kunnen peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar iedere woensdagochtend naar de peutergym bij CBS Prins Johan Friso. Ze kunnen dan, samen met hun ouders, een uur lang lekker klimmen en klauteren onder mijn leiding.

Wat is er te doen?
Peuters hebben veel behoefte aan bewegen. In het speellokaal van onze school staat iedere week van 9.00 tot 10.00 uur van alles klaar om de peuters lekker te laten spelen, klimmen en klauteren. Maar we hebben wisselend ook andere dingen in petto zoals:
  • een 'blote voetenpad' door het speellokaal,
  • een hoekje waar kinderen met duplo kunnen spelen,
  • lekker kliederen bij een water-/zandtafel
  • en een activiteit met ballonnen.
Zo kunnen de peuters gelijk ook een beetje kennismaken met activiteiten die ze later zullen doen op de basisschool.

Aanmelden: Iedereen is welkom, iedere week aanmelden
We hopen veel peuters te mogen ontvangen samen met papa, mama, opa of oma. Opgeven kan wekelijks per mail naar vadevries@spectrum-spco.nl. Ook peuters van gezinnen die niet aan onze school zijn verbonden zijn natuurlijk welkom. Bij de aanmelding graag de naam en leeftijd van het kind vermelden. Vanaf 3 aanmeldingen zal de peutergym doorgaan.

Met vriendelijke groet,

Veerle de Vries